ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

УГОДА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ
(ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ)

Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов’язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Загальна частина

«ЖК Металіст», піклуючись про розвиток взаємовідносин з клієнтами і користувачами нашого веб-порталу, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч і непорозумінь підготувало цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом – «Політика конфіденційності », і умови користування таксі« ЖК Металіст », далі за текстом -« веб-портал ».

Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, тому що інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для користувача веб-порталу та всіх його сервісів.
Просимо Вас звернути увагу, що відповідно до умов Політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даного веб-порталу Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-порталом. У разі Вашої незгоди з вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-порталом Ви зобов’язані покинути даний веб-портал і утриматися від його відвідин в майбутньому.

Увага! Користувач не має права розміщувати інформацію, використовувати веб-портал, якщо він не згоден з Політикою конфіденційності або, якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений в своїх правах згідно закону, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація.
Дана Політика конфіденційності діє з «19» квітня 2018 року і буде оновлюватися в міру необхідності і / або в наслідок змін чинного законодавства.

 

Обмеження згідно Політики конфіденційності

Згідно умов Політики конфіденційності при користуванні веб-порталом Ви повинні дотримуватися наступних правил:

– не використовуйте веб-портал неналежним чином. Зокрема, не намагайтеся впливати або втручатися в його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;
– використовуйте веб-портал тільки відповідно до норм українського законодавства;
Якщо Ви будете порушувати дану Політику конфіденційності або якщо ми обґрунтовано запідозримо Вас в цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до веб-порталу.
ЖК Металіст може в будь-який час переглянути цю Політику конфіденційності та оновити її. Ви маєте зобов’язання щодо цих змін і повинні відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції Політики конфіденційності.

 

Ваші права як суб’єкта персональних даних

Звертаємо увагу на те, що Ваші права як суб’єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:

«Стаття 8. Права суб’єкта персональних даних

1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

2. Суб’єкт персональних даних має право:
1) знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження, і / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;

5) пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, в зв’язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних д

Акции